De Zevenster

Het meest noordelijke dorp van Belgiƫ

Bij de Paters (Taverne De Zevenster)

Welkom in onze taverne


De oorspronkelijke betekenis van het woord taverne is tabernakel of tent, een plaats waar men in de oudheid onderdak en geborgenheid kon vinden.  De zaak is een uitgelezen rustpunt voor inwoners van de omgeving, maar evenzeer voor toeristen, zoals fietsers en bedevaarders die de Maria-grot bezoeken. U bent bij ons van harte welkom voor een kopje koffie, thee al dan niet met wat lekkers, een kleine snack, een goed glas bier of een heerlijk glas wijn. U kunt bij ons ook heerlijk genieten van ons eigen bier. Den Drevenier is een trappist met een rijke traditie en is nergens anders verkrijgbaar.


De taverne is ook erg gewild onder de kleintjes onder ons, omwille van onze grote buitenspeeltuin.  U kunt zowel aan de straatkant als achter op ons terras heerlijk van de zon genieten, terwijl u uw oogappels gemakkelijk in de gaten kunt houden. Tevens is onze speeltuin geheel omheind.


Bij een bezoek aan de taverne is het gemakkelijk een parkeerplaats te vinden. Zowel personenwagens als autobussen kunnen op de grote parking terecht. Tenslotte beschikken we over een oplaadpunt voor elektrisch aangedreven fietsen.


Openingstijden: Dagelijks van 09.00u tot 18.00u.

Zon- en feestdagen vanaf 07.30u tot 18.00u.


www.zevensterbijdepaters.be

info@zevensterbijdepaters.be

Het laatste nieuws leest u op

De Hoogstraatse Maand brengt steeds het nieuws van en voor de Drevenier   

Bezoek: www.demaand.be


Meersel-Dreef Nieuws op Facebook houdt alles actueel

Bezoek: Meersel-Dreef Nieuws

Contact webmaster

Jan Keteleer

Heieinde 30

2328 Meersel-Dreef

Email: contact@meersel-dreef.be

Deel deze pagina

Copyright 2020@Jan Keteleer